+40 267 351 580 office@fitsped.ro

BEMUTATKOZÁS

1994 ÓTA

A FIT SPED KFT helyi magántőkéből jött létre 1994-ben és fő aktivitási területe a nemzetközi áruszállítás.

Cégünk alakulása kezdetektől nagy hangsúlyt fektet a szallítások szakszerű kivitelezésére, klienseink igényeinek megfelelően: következésképpen a piacon levő több éves állandó aktivitásunk során magas szakmai fejlettségi szintről tettünk tanubizonyságot.

Továbbra is fő célkitűzésünknek tekintjük a nemzetközi áruszállítás optimális kivitelezését ár/minőség/idő függvényében, a megrendelések előre megszabott idő intervallumának betartását, hogy a továbbiakban is elnyerjük klienseink elégedettségét .

 Saját kamionparkkal rendelkezünk melyet folyamatos újítás, karbantartás alatt tartunk megfelelve a legmagasabb technikai igényeknek. Ugyanakkor saját javítóműhellyel is rendelkezünk, így az esetleges technikai problémák a lehető leghamarabb megoldhatók. Sofőreink szakszerű kiképzésben részesültek és nagy tapasztalattal rendelkeznek  a nemzetközi szállítások területén.

Parkunk jelenleg 30 kamionból, nyergesvontatók (környezetkimélő motor, EURO 5-ös és  EURO 6-os) és mega pótkocsik összességéből áll.

Nemzetközi kapcsolataink többnyire Nyugat Európa felől/fele orientálódnak, első sorban Németország, Hollandia, Belgium, Franciaország, esetenként Magyarország, Ausztria, Olaszország és Svájc.

Több éve szállítunk az autó alkaltrész iparban, ugyanakkor az Európai Közösségben is együtműködünk különböző klienseinkkel, rendkívüli hangsúlyt fektetve a pontosságra.

Az évek során különös komolyságról és kompetens készségről tettünk tanubizonyságot klienseinknek, ennek köszönhetően úgy Romániában mint más országokban is vannak partnereink, akikkel jó körülmények között működünk együtt, ugyanakkor új kliensekkel is szivesen dolgoznánk, így hát reméljük, hogy a közeljövőben egy sikeres, hosszú távú és előnyös együttműködést alakíthatunk ki az önök cégével.

elérhető teherautó és kamion.

fős csapat az ügyfelek szolgálatában.

éve a szakmában.

Székhelyünk

Építők útja 15, Sepsiszentgyörgy

520077, Románia

Sc FIT SPED SRL

Lépjen velünk kapcsolatba! 

+40 267 351 580

Székhely

Építők útja 15, Sepsiszentgyörgy

520077, Románia

Open Hours

Hétfő: 9 am – 5 pm
Kedd: 9 am – 5 pm
Szerda: 9 am – 5 pm
Csütörtök: 9 am – 5 pm
Péntek: 9 am – 5 pm
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Küldjön üzenetet!

15 + 12 =