+40 267 351 580 office@fitsped.ro

Szolgáltatásaink

Közúti szállítás

Közúti szállítás országos szinten: A szállítás Románián belül, két település között történik, az állam határainak túllépése nélkül.

Nemzetközi közúti szállítás: A szállítás az indulás pontja és a rendeltetési hely között zajlik, amelyek két különböző országban találhatók. Ez több ország területén történő átutazással vagy nélkül is megtehető.

 

Általános áruk

Különféle áruk és termékek, amelyek normál/standard áruszállítási eszközzel szállíthatók egyik pontról a másikra, amelyekre nem vonatkoznak külön előírások. Gyakorlatilag ebbe a kategóriába tartozik minden olyan áru, amely normál áruszállítási eszközzel szállítható. Az általános áruszállítási kategóriába nem tartoznak azok az áruk, amelyeket jellemzőik, tulajdonságaik, méreteik, térfogatuk vagy súlyuk miatt csak speciális vagy engedélyezett szállítóeszközökkel lehet szállítani.

Szolgáltatásunk nem igényel különleges szállítási feltételeket, például romlandó vagy túlméretes árukat. Pótkocsisainkat kifejezetten általános áruszállításra tervezték, elhúzható ponyvával, amely oldalról, hátulról és függőlegesen is megkönnyíti a rakodást.

 

Székhely

Építők útja 15, Sepsiszentgyörgy

520077, Románia 

Telefon

+40 267 351 580

Open Hours

Hétfő: 9 am – 5 pm
Kedd: 9 am – 5 pm
Szerda: 9 am – 5 pm
Csütörtök: 9 am – 5 pm
Péntek: 9 am – 5 pm
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

Küldjön üzenetet!