Welcome to

FITSPED

Az Ön megbízható partnere nemzetközi fuvarozás és különleges áru szállítmányozása terén.

Telefonos ügyfélszolgálat

Hívjon most +40 267 351 580

Helyszín

29 év tapasztalattal a szakmában, elkötelezettek vagyunk, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb szintű, megbízható szolgáltatást nyújtsuk, illetve értéket teremtsünk.

Böngéssze weboldalunkat, hogy többet megtudjon járműveinkről, csapatunkról, és az általunk alkalmazott technológiákról. Ha kérése van, illetve bármilyen kérdés felmerül önben, bizalommal vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

0 Y

Experience

Rólunk

Megbízható szállítmányozás Európa-szerte.

A FIT SPED SRL 1994-ben alakult azzal a céllal, hogy kifogástalan szállítmányozási szolgáltatásokat nyújtson Európa-szerte és ennek határain túl is.

Az évek során hírnévre tettünk szert a részletekre való odafigyelésünk, megbízhatóságunk és ügyfeleink elégedettsége által. Csapatunk tapasztalt sofőrökből, szakképzett munkásokból és logisztikai szakemberekből áll, akik együttműködése lehetővé teszi, hogy minden szállítmányt külön odafigyeléssel kezeljünk, és leghatékonyabban juttasuk el a kért helyre.

Büszkék vagyunk arra, hogy helyi tulajdonú vállalkozásként működünk, és elkötelezettek vagyunk közösségünk támogatása és fenntartható szállítási módok népszerűsítése mellett.

0 +

elérhető tehergépkocsik

0 +

év tapasztalat

0 +

főből álló csapat

Szolgáltatásaink

A FITSPED SRL-nél számos szállítási szolgáltatást kínálunk ügyfeleink változatos igényeinek kielégítésére.

Nemzetközi áru szállítás:

Rendkívüli tapasztalattal rendelkezünk az áruk szállítása terén Európában és annak határain túl is, valamint a legújabb technológiát alkalmazzuk a szállítmányok követéséhez és időben történő kézbesítésének biztosításához.

Különleges szállítmányok:

Ha túlméretes, nagy értékű áruk szállítására van szüksége, vagy akár más egyedi szállítási igényei vannak, csapatunk itt van, hogy segítsen.

Flotta

Flottánk 30 legkorszerűbb tehnológiával felszerelt teherautót és pótkocsit tartalmaz, beleértve a környezetbarát EURO 5-6 motorral rendelkező modelleket is. Minden járművet gondosan karbantartunk és korszerűsítünk, hogy biztosítsuk a maximális biztonságot, hatékonyságot és kényelmet a vezetőknek és a szállítmányoknak. Saját javítóműhellyel rendelkezünk, és tapasztalt szerelőket alkalmazunk, akik mindig kitűnő állapotban tartják járműveinket.

Technológia

A legújabb technológiákat és eszközöket alkalmazzuk útvonalaink optimalizálásához, a szállítmányok valós idejű követéséhez és ügyfeleinknek teljes átláthatóságot biztosítunk szállítmányaikról. GPS követő rendszerünk lehetővé teszi, hogy pontos kézbesítési becsléseket nyújtsunk, és előrelássuk a szállítás során felmerülő esetleges problémákat. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a szállítási technológia legújabb fejlesztéseit alkalmazzuk, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Fenntarthatóság

Felelős szállítási szolgáltatóként elkötelezettek vagyunk, hogy a minimális szintre csökkentsük a környezetre való hatásunkat és támogatjuk a fenntartható szállítási módokat. Környezetbarát járműveket használunk, előnyben részesítjük az üzemanyag-hatékony útvonalakat és folyamatosan keressük a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének módját. Hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság nem csak a bolygónak jó, hanem vállalkozásunk hosszú távú sikeréhez is elengedhetetlen.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármilyen kérdése, kérése van, vagy ajánlatot szeretne kérni, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba. Telefonon vagy e-mailben érhet el minket.

Telefonszám

+40 267 351 580

E-mail cím

office@fitsped.ro

Cím

str. Constructorilor, nr. 15 520077 Sepsiszentgyörgy, Románia