Bine ați venit la

FITSPED

Partenerul dvs. de încredere pentru transportul internațional de marfă și servicii de transport specializate.

Call Center

Contactați-ne: +40 267 351 580

Cu peste 29 de ani de experiență în industrie, suntem angajați să furnizăm clienților noștri servicii, fiabilitate și valoare la cel mai înalt nivel.

Explorați site-ul nostru web pentru a afla mai multe despre flota, echipa noastră, tehnologia utilizată, și nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau solicitări.

0 Y

Experience

Despre noi

Transport profesional în Europa.

FITSPED SRL a fost fondată în 1994 cu scopul de a oferi servicii de transport excepționale clienților din întreaga Europă și din lume.

De-a lungul anilor, am construit o reputație prin atenția noastră la detalii, fiabilitate și angajamentul față de satisfacția clienților. Echipa noastră de șoferi experimentați, mecanici și experți în logistică lucrează împreună pentru a se asigura că fiecare transport este tratat cu cea mai mare grijă și eficiență.

Suntem mândri că suntem o afacere deținută la nivel local și suntem dedicați sprijinirii comunității noastre și promovării practicilor de transport sustenabil.

0 +

available trucks and lorrys

0 +

ani de experiență

0 +

echipă la dispoziția clienților

Servicii

La FITSPED SRL oferim o gamă largă de servicii de transport pentru a satisface nevoile diverse ale clienților noștri.

Transport internațional de mărfuri:

Avem o vastă experiență în transportul de mărfuri în întreaga Europă și dincolo de granițele acesteia. Utilizăm tehnologie de ultimă generație pentru a urmări expedierile și a asigura livrarea la timp.

Transport specializat:

Dacă aveți nevoie de transport pentru articole supradimensionate sau de valoare ridicată, sau alte nevoi unice de transport, echipa noastră este aici să vă ajute.

Flotă

Flota noastră este formată din 30 de camioane și remorci de ultimă generație, inclusiv modele eco-friendly cu motoare EURO 5-6. Fiecare vehicul este întreținut și modernizat meticulos pentru a asigura siguranța, eficiența și confortul maxim pentru șoferi și marfă. De asemenea, avem propriul nostru atelier de reparații și angajăm mecanici experimentați care mențin flota noastră în cea mai bună condiție în orice moment.

Tehnologie

Folosim cea mai recentă tehnologie și instrumente pentru a optimiza rutele noastre, a urmări expedierile în timp real și a oferi clienților noștri o vizibilitate completă asupra expedițiilor. Sistemul nostru de urmărire GPS ne permite să oferim estimări precise privind livrarea și să abordăm proactiv orice probleme care pot apărea în timpul transportului. Suntem dedicați să rămânem la vârful tehnologiei de transport pentru a oferi clienților noștri cel mai bun serviciu posibil.

Sustenabilitate

În calitate de furnizor responsabil de transport, suntem dedicați să minimizăm impactul nostru asupra mediului și să promovăm practici de transport sustenabile. Folosim vehicule eco-friendly, prioritizăm rutele eficiente din punct de vedere al combustibilului și căutăm în mod continuu modalități de a reduce emisiile noastre de carbon. Credem că sustenabilitatea nu este benefică numai pentru planetă, ci este esențială și pentru succesul, pe termen lung, al afacerii noastre.

Contactați-ne

Dacă aveți orice întrebări sau cereri, sau doriți să solicitați o ofertă, nu ezitați să ne contactați. Puteți lua legătura cu noi prin telefon sau e-mail.

Telefon

+40 267 351 580

E-mail

office@fitsped.ro

Adresă

str. Constructorilor, nr. 15 520077 Sfântu-Gheorghe, Romania